A kommentelők céltáblájává vált Tóth Vera - ifaktor

Vera néhány nappal ezelőtt Instagram-oldalán bejelentette, hogy egy természetes alapanyagú szépségápolási márka arca lett. Posztja alatt a kommentelők elindítottak egy gyűlölet-cunamit, melyben azzal vádolják Verát, hogy nem is úgy néz ki smink nélkül, ahogy. Az énekesnő most válaszol a hozzászólásokra.


Ez volt az az ominózus bejegyzés, amely ekkora ellenszenvet váltott ki az emberekből, többek között azzal vádolták meg Verát, hogy manipulálja képeit, nem azt mutatja, ami a valóság, illetve azzal, hogy csak a fizetett együttműködés miatt vállalta el a megkeresést.

Ebben a posztjában pedig arról mesél, hogy a kozmetikumok mellett mennyi mindent tesz azért, hogy megőrizze fiatalságát.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!