A kommentelők számon kérték Berkiéket TikTok-videójukért - ifaktor
Berki Krisztián és felesége, Mazsi, valamint kislánya, Nati kihasználták az utóbbi napok esőzéseit és csináltak egy videót TikTokra, amelyben a szakadó esőben táncolnak. A kommentelők természetesen találtak „fogást" a Berki-családon.


„De gáááz"
„Óvoda."
„Nati aranyos de ti meg két óvoda vagytok. Ebből áll az élet nektek. Más keményen dolgozik nem a seggét rázza nap mint nap."

Többek között ilyen és ehhez hasonló kommentek érkeztek. A legérdekesebb az, hogy senki nem említette meg például, hogy Natika esetleg meg is fázhatott volna az esőben (persze valószínűleg ezt Berkiék nem is kockáztatták ezzel a pár perccel – a szerk.), de talán majd Hódi Pamale megteszi helyettük?

Ezt már csak azért is említjük, hiszen Berki Krisztián exe a bíróságon szeretne teljes felügyeleti jogot kapni az eddigi közös felügyelet helyett, de Berki jelezte: harcol a kislányáért.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Alekosz Hosszú Katinkának: „Szülni is kéne már”

Alekosz szokott merész kijelentéseket tenni, de ezúttal tényleg sok határt átlépett. Kucsera Gábor mellett, Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszónőt (akit egyébként jogos kritika is érthetne – a szerk.) abszolút megalapozatlan vádakkal illette a celeb.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!