A kommentelők szétszedték Radics Gigit reklám posztjáért - ifaktor

Nem olyan régen a népszerű énekesnő, Radics Gigi Facebook-oldalán megosztott egy fotót magáról, amin épp egy háztartási gépet használ, talpig báli szettben. Ezt kifogásolták követői.


A fotó egy szponzorált termék használatát ábrázolta, ami nem éppen hétköznapi szerelésben történt Gigi esetében, hanem egy giccses estélyi ruhában, hatalmas sminkben és gyönyörűen elkészített frizurában.

Ez követőinek azonnal szemet is szúrt és kommentek formájában fejezték ki, hogy számukra ez mennyire nem valóságos és élethű, hiszen a kommentelők nagy többsége biztosan nem így áll a konyhában. Gigi posztja leírásában elárulta, hogy a reggeli elkészítése után azonnal egy színházi főpróbára rohant, így számunkra teljesen érthető a kinézete.

„Pont így teszik semmit mondóvá a reklámot,mert szerintem senki nem ilyen szerkóba csinàlja az otthoni feladatait. Aki meg ilyen szerelésbe van otthon az tutti semmit nem csinál"

- érkeztek sorban az ilyen és ehhez hasonló kommentek.

Gigi azóta már egy újabb bejegyzésében leírta követőinek, hogy senkinek sem tartozik magyarázattal öltözékéről, de ha már ennyi bántás érte, akkor megismétli, hogy színházi főpróba miatt jelent meg így reggel a konyhában.

„Látom a Facebook oldalamon, milyen kommentháborúk indultak azzal kapcsolatban, hogy miért öltöztem ki, miközben készítettem a kislányom reggelijét. Világosan leírtam a posztban, hogy főpróbára indultam, azután nem sokkal. Csak kicsit figyelmesebben kellene olvasni kedves divatszakértők, sminktanácsadók és zenei producerek. Legyen szó reklámról, vagy nem reklámról, azt gondolom senkire sem tartozik, hogy miért és mennyiért reklámozok valamit, hozzá kell tennem minden nagyképűség nélkül, hogy én megdolgoztam mindenemért, amim van. Senkitől sem kaptam ingyen a sorsomat én sem. Ráadásul csak akkor vállalok el együttműködést, ha 100%-ig hiszek az éppen adott termékben. Na de mindegy is nem magyarázkodni jöttem, csak szerettem volna leírni a véleményemet erről a sok unatkozó, rosszindulatú, otthon ülő elemző csapatról. Ez valószínűleg a jövőben sem fog megváltozni, mert ők tudják mit, hogyan kellene csinálnom a magánéletben és a karrieremben egyaránt. Na lehet elemezni kedves szakértő csapat, hogy miért ebben a virágmintás pizsamában mentem fotózkodni, miért göndör a hajam és miért ülök egy zöld terület közepén. Na legyen szép napja mindenkinek"

- olvasható Gigi bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kim Kardashian beáldozta a családi kapcsolatot a divat oltárán

Azt lehet úgy hívni, hogy sürgősségi eset, mikor Kim Kardashian már a saját húgát sem látja.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!