A Konyhafőnök VIP: Stroke után láthattuk Schobert Norbit - ifaktor
Schobert Norbi és Fürdős Zé A Konyhafőnök VIP műsorában

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Schobert Norbi stroke-ot kapott és kórházba szállították a nyáron. Norbi pedig elárulta, hogy a tegnap esti A Konyhafőnök VIP részében a stroke után láthatjuk őt.


Norbi okkal lehet büszke magára, hiszen a betegsége után nem csak vissza tért forgatni a műsorba, de még elsőként is léphetett fel a galériára, mint továbbjutó.

Norbi a történetével példát szeretne mutatni az embereknek, hogy a legreménytelenebb helyzetekből is talpra lehet állni és tovább lehet küzdeni. Csak nagyon akarni kell.

,,A stroke után temettek, elástak, kérték, hogy hagyjam abba. De én végig azt éreztem, hogy most, amikor sokan figyelnek rám, kell a legerősebb üzenetet küldenem a világnak. Ha abbahagyom, ha nem mutatok fel kellő erőt, azzal rossz üzenetet küldök a fogyni vágyóknak. Ma volt a stroke utáni első adásom, de amikor elsőként léphettem fel a galériára, ott voltatok velem Ti is! Ott voltak velem mindazok, akiknek talán nincs elég hitük, ezért fontos volt nekik, hogy a bajban miként cselekszem. Mert ez nem csak rólam szól, és ha eljut hozzátok ennek az üzenetnek a lényege, megértitek a gondolkodásomat! Mert nem a győzelem a fontos, hanem a szándék, ha pedig van Bennetek szándék a változtatásra, az erkölcsi győzelem már a Tiétek! Ma nem csak én győztem, ma mindenki győzött, aki mélyről állt fel"

- mesélte követőinek Norbi, akik rendkívül támogatóak voltak és csupa pozitív kommentet kapott tőlük.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!