A Konyhafőnök zsűri tagjai furcsa képeket osztottak meg - ifaktor

Érdekes jelenségre figyelhettünk fel tegnap este a közösségi médiában: A Konyhafőnök zsűri tagjai egzotikus állatokkal pózoló képeket osztottak meg Instagram-oldalaikon. Ha már RTL Klub és egzotikus állatok, akkor mi más juthatna eszünkbe, ha nem a Celeb vagyok… ments ki innen! c. reality műsor.


Sajnos el kell szomorítsam azokat, akik a műsor újra indulásában bizakodtak. Ugyanis a képek egyértelműen A Konyhafőnök forgatása közben készültek és az állatok a nehezítő körülményeket szolgálták a főzés és a verseny során.

Rácz Jenő egész könnyen megúszta egy szolid kis papagájjal, aki látszólag teljesen ártalmatlan. Fördős Zé ennél már sokkal bevállalósabb volt és egy kígyót tekert a vállára.

Szólítsatok csak Fiatalúrnak.."

– írta humorosan Insta-oldalán Zé.

Mindenesetre úgy tűnt, hogy se Zének, se Jenő séfnek nem okozott különösebb problémát az állatokkal való összebarátkozás.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!