A korlátozások alatt Noszvajban ejtőzik Abosi Barni - ifaktor
Abosi Barni és barátnője jelenleg Noszvajban múlatja az időt, ahol az erdős területen, fák között megbúvó kis faházakban mesésen lehet kikapcsolódni.


Az egyetlen "gond" a dologgal az lehetne, hogy jelenleg a koronavírus miatti korlátozások okán csakis üzleti célból lehet kibérelni a házakat. Számunkra ugyan kérdéses, hogy a környéken mégis miféle üzleti utak jöhetnek szóba, de bizonyára Abosiék is egy ilyennek kapcsán szálltak meg a csodás fakunyhókban.

A szálláshely oldalán is a következő üzenete fogadja az arra látogatókat a kezdőoldalon:

„Jelenleg a Treehouses Noszvaj az érvényben lévő korlátozások értelmében, 2021.03.29-ig csak üzleti vagy oktatási céllal érkező vendégeket tud fogadni!"

Az üzenet egyértelmű. Csakis oktatási és/vagy üzleti célból lehet igénybe venni a szálláshelyeket.

„Hihetetlenül nyugis ez a hely! Jól esik így 40 videó után picit elvonulni mindentől!"

– írta Barni már a helyszínről, míg később egy közös képet is megosztott barátnőjével.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme Horváth Cintia megoldása a még mindig zárva tartó éttermekre

Bár a korlátozások alól úgy tűnik egyre inkább feloldásra kerülünk, az eddig is zárva tartó éttermek helyzete sajnos változatlan és még csak sejteni se sejtjük, mikor ülhetünk be újra egy finom desszertre és kávéra kedvenc helyeinkre. Horváth Cintia mégis kreatív megoldást talált ki a helyzetre.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!