A környezettudatosságot népszerűsíti Pamkutya - ifaktor

A népszerű testvérpáros, Pamkutya legújabb Instagram-bejegyzésében egy nagyon fontos dologra hívja fel követői figyelmét, amivel remek példát mutat fiatal rajongóinak is.


Az elmúlt években – szerencsére -, egyre több figyelmet kapott a környezettudatosság és a természetvédelem a közösségi médiában is. Jó pár hazai véleményvezérünk is kiáll a fontos társadalmi ügyek mellett. Újabban Pamkutya.

„A PET palack az egyik legjobban újrahasznosítható anyag, és ha minden ember a szelektív kukába tenné őket, akkor újra palack lehetne belőlük, és nem hulladék! Ez tényleg csak rajtunk múlik! Mindig szelektív kukába dobd, mert az üres palack is érték"

– olvashatjuk Pamkutya Instagram-oldalán.

Sokan, köztük mi is hálásak vagyunk Pamkutya posztjáért, hiszen rengeteg fiatal követi őket közösségi oldalukon és ezzel remek példát mutat a hazai véleményvezér páros.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!