A környezettudatosságot népszerűsíti Pamkutya - ifaktor

A népszerű testvérpáros, Pamkutya legújabb Instagram-bejegyzésében egy nagyon fontos dologra hívja fel követői figyelmét, amivel remek példát mutat fiatal rajongóinak is.


Az elmúlt években – szerencsére -, egyre több figyelmet kapott a környezettudatosság és a természetvédelem a közösségi médiában is. Jó pár hazai véleményvezérünk is kiáll a fontos társadalmi ügyek mellett. Újabban Pamkutya.

„A PET palack az egyik legjobban újrahasznosítható anyag, és ha minden ember a szelektív kukába tenné őket, akkor újra palack lehetne belőlük, és nem hulladék! Ez tényleg csak rajtunk múlik! Mindig szelektív kukába dobd, mert az üres palack is érték"

– olvashatjuk Pamkutya Instagram-oldalán.

Sokan, köztük mi is hálásak vagyunk Pamkutya posztjáért, hiszen rengeteg fiatal követi őket közösségi oldalukon és ezzel remek példát mutat a hazai véleményvezér páros.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Újabb botrányba keveredett Tóth Andi

A napokban megjelent egy cikk az egykori szerelmespárról, Tóth Andiról és Szabó Ádámról, melyet a Bors bulvár magazin közölt le. A két énekes hivatalos volt egy nemrég tartott temetési szertartásra, ahol tudomást sem vettek egymásról.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!