A koronavírus tönkretette Lakatos Márk éttermét - de nem adja fel - ifaktor
Lakatos Márk beöltözve
Lakatos Márkot senkinek nem kell bemutatni. Márk az egyik legnépszerűbb hazai médiaszemélyiség, celeb. Ismert műsorvezetőként, stylistként, sőt influenszerként is. Az étterem Lakatos Műhely néven 2016-ban nyitotta meg kapuit a fogyasztók előtt, most 5 év után búcsút inthetünk a gasztrobárnak.


Végleg bezárt Lakatos Márk étterme, a Lakatos Műhely, mivel a neki helyet adó Belvárosi Piac sincs nyitva a Covid miatt az év eleje óta, így a járványügyi korlátozásokat a stylist étterme sem élte túl – írja a Blikk.hu.

"Vérlázítónak tartom, hogy amíg a kaszinók nyitva vannak, az Ikeában hömpölyögnek az emberek, 4-5 fős asztalokkal rendelkező éttermeket kényszerítenek bezárásra"

nyilatkozta az Indexnek a stylist, akinek az étterme annak idején a magyar Dining Guide-ba is bekerült.

Elmondása szerint a vendéglátásból való kivonulása nem végleges. Amint lesz rá lehetősége, ismét megnyitja étterme kapuit, valahol máshol.

„A stylist megnyugtatta lapunkat, rajta keresztül pedig a tisztelt publikumot, hogy amint helyreáll az élet: új étteremmel rukkol elő"

– látható az Indexen, de a közösségi oldalán is sejtelmesen posztolt.

„Az élet megy tovább és biztosak lehettek abban, hogy új tervekkel is készülök"

– zárta sorait Lakatos.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!