A koronavírus tönkretette Lakatos Márk éttermét - de nem adja fel - ifaktor
Lakatos Márkot senkinek nem kell bemutatni. Márk az egyik legnépszerűbb hazai médiaszemélyiség, celeb. Ismert műsorvezetőként, stylistként, sőt influenszerként is. Az étterem Lakatos Műhely néven 2016-ban nyitotta meg kapuit a fogyasztók előtt, most 5 év után búcsút inthetünk a gasztrobárnak.


Végleg bezárt Lakatos Márk étterme, a Lakatos Műhely, mivel a neki helyet adó Belvárosi Piac sincs nyitva a Covid miatt az év eleje óta, így a járványügyi korlátozásokat a stylist étterme sem élte túl – írja a Blikk.hu.

"Vérlázítónak tartom, hogy amíg a kaszinók nyitva vannak, az Ikeában hömpölyögnek az emberek, 4-5 fős asztalokkal rendelkező éttermeket kényszerítenek bezárásra"

nyilatkozta az Indexnek a stylist, akinek az étterme annak idején a magyar Dining Guide-ba is bekerült.

Elmondása szerint a vendéglátásból való kivonulása nem végleges. Amint lesz rá lehetősége, ismét megnyitja étterme kapuit, valahol máshol.

„A stylist megnyugtatta lapunkat, rajta keresztül pedig a tisztelt publikumot, hogy amint helyreáll az élet: új étteremmel rukkol elő"

– látható az Indexen, de a közösségi oldalán is sejtelmesen posztolt.

„Az élet megy tovább és biztosak lehettek abban, hogy új tervekkel is készülök"

– zárta sorait Lakatos.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!