A koronavírus újabb áldozata: elmarad a Korcsolyázás Napja - ifaktor
A magyar korcsolyasportok ünnepe immár harmadjára kerülhetett volna megrendezésre a Városligeti Műjégpályán, azonban a Covid-19 által okozott korlátozások következtében ez is elmarad.


A korcsolyasport dicsőségfalán nem véletlen aranybetűs dátum 2018. 02. 22., amikor a Burján Csaba, Knoch Viktor, Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor alkotta rövidpályás gyorskorcsolyaváltó megszerezte Magyarország első téli olimpiai aranyérmét Pjongcsangban. A történelmi teljesítmény előtt tisztelegve február 22-ét a Magyar Korcsolyázás Napjává nyilvánították.

Az utóbbi években az esemény központi helyszíne a Városligeti Műjégpálya volt, ahol a kilátogató rajongók találkozhattak a magyar korcsolyasport legendáival és jelenlegi sztárjaival.

„Tavaly sokan ünnepeltük együtt február 22-ét. Idén sajnos személyesen nem találkozhatunk, de tarts velünk online, mert izgalmas tartalmakkal készülünk"

– írja közleményében a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség.

Így ugyan személyesen nem korizhatunk együtt, de február 22-én online programmal folytatódik az immár hagyománnyá avanzsáló ünnepnap, ahol a műkorcsolya és a gyorskorcsolya szerelmesei egyaránt megtalálhatják a szívükhöz közel álló programokat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!