A követőit kérdezi posztjai tartalmáról Egri Dorottya - ifaktor
Egri Dorottyának 126 ezres követőtábora van, így sokan tudnak tanácsot adni neki. Az influenszerek világában nem egyedülálló, ha valaki ilyesfajta tanácsot kér a rajongóitól, noha a megfogadásuk már más tészta.


„Storyban felfogok tenni Nektek pár kérdést a profilommal kapcsolatban. De itt is segíthetnétek nekem abban, hogy jobbá tudjam tenni a profilomat. Milyen témák érdekelnek, vagy milyen típusú képeket szeretnétek látni nálam? Köszönöm a segítségeteket!"

– kezdeményezett párbeszédet a követőivel az influenszer.

Azt egyelőre nem tudhatjuk, hogy a – várhatóan – sok tanácsból, tippből, ötletből mennyit fog ténylegesen megvalósítani a véleményvezér. Az influenszerek közül sokan csak egy gesztusként értékelik az ilyen posztokat és ezért raknak ki hasonló bejegyzéseket, de magukat az ötleteket már nem feltétlenül fogadják meg.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!