A labdarúgó EB legszexisebb szurkolói – Erika Choperena - ifaktor
Sorozatunk a részben hazai rendezésű 2020-as (a pandémia miatt 2021-re halasztott – a szerk.) labdarúgó Európa-bajnokság világsztárjainak kedveseire fókuszál. Ezúttal a Barcelona francia csillaga, Antoine Griezmann feleségén a sor.


Griezmann 2017-ben vette el feleségül gyönyörű szerelmét, Erika Choperenát, akivel azóta három gyermekük is született. A fiatal anyuka szépségápolási tippekkel foglalkozik, és ő maga is bombaformának örvend. Emellett képzett gyermekpszichológus és a social média személyiség.

A párral kapcsolatos hír volt nemrégen, amikor megszületett legkisebb gyermekük, és kiderült, hogy mindhárom lurkó április 8-án született.

A pár első gyermeke, Mia 2016. április 8-án született, majd a középső gyerkőc napra pontosan három évvel később érkezett, 2021. április 8-án pedig napvilágra jött a Griezmann-család legifjabb tagja.

A modellalkatú és szépségű Erika a közösségi oldalán rendszeresen oszt meg tartalmakat családjáról és saját magáról is. Összegyűjtöttünk néhány igazán szemetgyönyörködtető fotót a spanyol származású édesanyáról.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!