A labdarúgó EB legszexisebb szurkolói – Erika Choperena - ifaktor
Sorozatunk a részben hazai rendezésű 2020-as (a pandémia miatt 2021-re halasztott – a szerk.) labdarúgó Európa-bajnokság világsztárjainak kedveseire fókuszál. Ezúttal a Barcelona francia csillaga, Antoine Griezmann feleségén a sor.


Griezmann 2017-ben vette el feleségül gyönyörű szerelmét, Erika Choperenát, akivel azóta három gyermekük is született. A fiatal anyuka szépségápolási tippekkel foglalkozik, és ő maga is bombaformának örvend. Emellett képzett gyermekpszichológus és a social média személyiség.

A párral kapcsolatos hír volt nemrégen, amikor megszületett legkisebb gyermekük, és kiderült, hogy mindhárom lurkó április 8-án született.

A pár első gyermeke, Mia 2016. április 8-án született, majd a középső gyerkőc napra pontosan három évvel később érkezett, 2021. április 8-án pedig napvilágra jött a Griezmann-család legifjabb tagja.

A modellalkatú és szépségű Erika a közösségi oldalán rendszeresen oszt meg tartalmakat családjáról és saját magáról is. Összegyűjtöttünk néhány igazán szemetgyönyörködtető fotót a spanyol származású édesanyáról.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Survivor: Zsófi eddig bírta, zokogásban tört ki

Ma már láthattuk az RTL Klub kaland reality műsorának, a Survivornek hétfő esti előzetesét, amiből kiderült, hogy Zsófinál eltört a mécses.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!