A labdarúgó EB legszexisebb szurkolói – Georgina Rodriguez - ifaktor
Sorozatunk a részben hazai rendezésű 2020-as (a pandémia miatt 2021-re halasztott – a szerk.) labdarúgó Európa-bajnokság világsztárjainak kedveseire fókuszál. Ezúttal a Juventus portugál aranylabdás ásza, Cristiano Ronaldo feleségén a sor.


Ronaldo 2009 novemberében titokban vette feleségül Georgina Rodriguez modellt, ugyanis Georgina és CR7 édesanyja viszonya közel sem baráti (afféle Rómeó és Júlia szituáció ez – a szerk.). A két édesanya kapcsolata miatt a focista és kedvese úgy döntöttek, a családi béke megőrzése érdekében senkit nem értesítenek az esküvőről.

Instagram/@georginagio

A páros azóta is együtt van, s azóta már egy közös gyermekük is született, aki az Alana nevet kapta, így összesen négy gyermeket nevelnek közösen.

Ronaldo felesége rendszeresen nyilatkozik párjáról. Legutóbb például azt mondta, hogy Cristano jövőre is Torinóban, a Juventusban fog játszani – noha ezzel ellentétben rengeteg pletyka megjelent az utóbbi időben arról, hogy máshol folytatja a pályafutását a portugál.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Survivor: Zsófi eddig bírta, zokogásban tört ki

Ma már láthattuk az RTL Klub kaland reality műsorának, a Survivornek hétfő esti előzetesét, amiből kiderült, hogy Zsófinál eltört a mécses.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!