A legnagyobb hazai sztárokkal készül koncertet adni májusban Lotfi Begi - ifaktor
A legnagyobb hazai sztárokkal készül koncertet adni májusban Lotfi Begi
A népszerű DJ reményei szerint májusban már nem lesz semmi, ami megakadályozza, hogy megtarthassák nagyszabású műsorukat.


Lotfi Begi és barátai május 20-án a Margitszigeti Színház színpadán tartanák meg a koncertet, ahol nem akármilyen sztárvendégek lépnének fel. Többek között Radics Gigi, Tóth Gabi, Rúzsa Magdi, Byealex, Pápai Joci, és Gáspár Laci is a vendégelőadók között szerepel, és a sor itt még messze nem ér véget. A koncerten Begi az elmúlt tíz év dalait, és általa készített remixeit mutatná be.

„Bár még zárva vagyunk és a járvánnyal küzd az ország bízom benne hogy május végén már tudunk koncertezni! Egy òriási nagyszabású műsorral készülünk, ahol az elmúlt 10 évem dalait, remixeit mutatom be olyan előadòkkal mint: Rúzsa Magdolna Tóth Gabi Gigi Radics ByeAlex Csipa(Hooligans) Pápai Joci Tarján Zsòfi ( Honeybeast) Burai Krisztián hivatalos oldala Csázsár Előd, Nika, Kollányi Zsuzsi Oliver Berkes MC KEMON DR BRS
Mindez egy csodálatos helyszinen a Margitszigeti Színház színpadán!"

– írta Instagram- bejegyzésében a lemezlovas.

Begivel együtt mi is csak bízni tudunk benne, hogy addigra véget ér ez a rémálom, és már a koncerteknek sem lesz semmi akadálya.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!