A magyar olimpikon, Tóth Dávid a TV2 legújabb műsorában keresi párját - ifaktor
Tóth Dávid fehér pólóban ül

A 36 éves magyar kajakozó a szerelmet keresve egészen a TV2 A Nagy Ő című műsoráig menetelt.


A Media1.hu szerint a következőt nyilatkozta Dávid a műsorban való szereplésével kapcsolatban:

"Legjobbkor talált meg a felkérés. Nem titok, hogy több mint három éve vagyok szingli és valahogy úgy hozta az élet, hogy bár folyamatosan kerestem, de nem találtam meg azt a hölgyet, akit társként el tudnék képzelni magam mellett, miközben azt gondolom erre már megértem és vágyom is rá. A Nagy Ő számomra azért fontos, mert adok egy esélyt annak, hogy talán a műsor segítségével találom meg az igazit, és remélem meg tudom azt is mutatni, hogy 2021-ben férfiként az értékrendem szerint mitől lehetünk egymás számára értékesek és a »valódi nagy ők«. Az Exatlon és a Dancing with the stars-beli szerepléseimhez olyan jó élmények fűződnek, hogy maximálisan megbízom a műsor készítőiben. Mind a csatorna, mind a műsorszerkesztők igyekeztek megismerni és mindig tudtam saját magam adni, és ez most is így lesz"

Később a Story Magazinnak hozzátette, hogy:

"Őszinte leszek, kaptam hideget-meleget a barátaimtól, amikor megtudták, mire vállalkozom. Cikiztek, hogy nekik és szegény családomnak is azt kell majd nézniük, hogyan csajozom. Érthető, hogy ugrattak, de szeretném hangsúlyozni, én ezt kalandnak fogom fel, és nem elkeseredésemben vállaltam el a Nagy Ő szerepét. Komolyan úgy gondolom, hogy a műsor által megtalálhatom azt a nőt, aki számomra az igazi lehet"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!