Verebélyi Vivien (Instagram: 37 ezer követő) és Nagy Norbert (Instagram: 21 ezer követő): TikTok: 383 ezer követő - ifaktor
Verebélyi Vivien és Nagy Norbert

Verebélyi Vivien és Nagy Norbert

Utánajártunk a magyar TikTokosok kedvenc filmjeinek

Utánajártunk, hogy melyek a legnépszerűbb magyar TikTokosok kedvenc filmjei. Az összeállításban öt népszerű influenszer kedvenceit láthatjátok, s azt, hogy miért választották az adott filmet/filmeket.


Kósz Gábor: TikTok: 229 ezer követő, Instagram: 18 ezer követő

Úgy tűnik a Pinokkiót is kedveli Kósz Gábor

Instagram/@koszgabo

A Pain and Gain (Izomagyak – a szerk.): Tetszik, ahogy bemutatják a valódi eseményen alapuló történetet. Én is rendszeresen járok edzőterembe és a személyi edzés irányába szeretnék orientálódni, ezért is szeretem a filmet. Meg persze Dwayne Johnson alakítása is fantasztikus.

A Bosszúállók: Végtelen háború: Nagy Marvel rajongó vagyok már rég óta, de szerintem ez a film lett a legjobban összerakott a Marvel-univerzumban. Nehéz lenne túlszárnyalni.

Baby Driver (Nyomd bébi, nyomd – a szerk.): Egyszerűen annyira jól eltalálták a szerepeket a filmben és teljesen leköt az elejétől a végéig. Szeretem az ilyen autós filmeket, még talán a Halálos iramban franchiset sorolnám ide, amit szívesen megnézek többször is.

Liszkai Márk: TikTok: 236 ezer követő, Instagram:  22 ezer követő

Két részre tudnám bontani a kedvenc filmjeimet: horror és fantasy/misztikus. Az ehhez hasonló filmeket szeretem a legjobban, ami kicsit eltér a valóságtól!

Sajnos a címmemóriám nem a legjobb, de horrorok közül kitudnám kiemelni a Paranormal activity összes részét, illetve a REC és társait. Manapság szerintem sajnos már nem gyártanak olyan jó horrorokat, így a régieket kell kiemelnem, mivel azok még tényleg horrorfilmek voltak.

A misztikus filmek tekintetében a Thor összes részét imádom. Az Alita, a harc angyala és minden régi, görög mitológiai film szintén játszik. Összességében kifejezett kedvencem nincs, mert mindegyiket másért szeretem.

De ha arról kell beszélni, hogy mi az, ami a legeslegjobban fogott meg, az talán a Szerelmünk Lapjai, nem-nem fantasy, sőt még csak nem is horror. De talán ez az a film, amit megnéznék 1000-szer is.

Hidvégi Csabi: TikTok: 130 ezer követő, Instagram: 13 ezer követő

Hidvégi Csabi nemcsak a filmeket, hanem a színházat is kedveli

Instagram/csaby1

A kedvenc filmem a Macskajaj, mivel a Balkánon készült és balkáni származásúként sokat jelent nekem. Ráadásul szerintem viccesen bemutatja az életet és a mentalitást a Balkánon.

A másik kedvenc filmem az Irishman (Az ír – a szerk.), most nem tudom a magyar nevét hirtelen, de magyar szinkronnal nézhető a Netflixen. Imádom Robert de Nirot, ő a legkedveltebb színészem és minden filmjét szeretem, de most ez a legnagyobb kedvencem. Elgondolkodtat az életen, hogy sokszor kiben mennyire bízzunk meg és mennyire is múlandóak vagyunk mi emberek, hogy milyen gyorsan vége lehet mindennek. Nagyon elgondolkodtató film tele érzelmekkel és izgalommal!

Verebélyi Vivien (Instagram: 37 ezer követő) és Nagy Norbert (Instagram: 21 ezer követő): TikTok: 383 ezer követő

Norbi: Az én kedvencem a Pókember, még kiskoromban néztem a tévébe és apukámmal mindig mentünk kikölcsönözni a legújabb részét a hozzánk legközelebbi videótékából. A miértjére pedig úgy tudok válaszolni, hogy egy átlagos fiatal srácról szól, aki amellett, hogy szuperhős mindig hű marad magához és a kis egyszerű életéhez.

Vivi: Szintén a gyerekkoromra vezethető vissza, így az én kedvencem a Harry Potter. Abból is talán a második rész, a Harry Potter és a titkok kamrája az abszolút favorit. Szeretem az olyan filmeket, amik telis-tele vannak varázslattal vagy a valóságtól elrugaszkodott elemekkel. Kicsiként szintén a videótékából kölcsönöztük ki és anyukámnak meg is kellett vásárolnia, mert már nem érte meg kikölcsönözni. Minden edzés előtt azt néztem és gyerekként is sokszor eljátszottam egy-egy jelenetet.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!