A Máltai Lányok versus a Fókuszcsoport - ifaktor

A Máltai Lányok alias Utazás Business Classban YouTube-csatorna legújabb videójában, szerintük megint csak ironikus módon kifigurázzák a Fókuszcsoport tagjait.


Amikor elkezdtek videós tartalmakat gyártani a lányok, viszonylag kis idő alatt sok youtuber fejtette ki róluk a véleményét saját videóikban. Talán ennek köszönhetően is a lányok feliratkozói valószínűleg nem azért vannak annyian amennyien, mert osztoznának gondolkodásmódjukban és véleményükben egy-egy adott dologgal kapcsolatban. Sőt a dislike/like arányok pedig elég elképesztőek és nem a like-ok fölényére.

Most azonban nem a Máltai Lányokat vették górcső alá, hanem ők tettek így, méghozzá a Fókuszcsoporttal. Videóik láttán talán jogosan teheti fel magának az ember a kérdést: ők tényleg így gondolkodnak, vagy csak nagyon-nagyon rosszul fogalmaznak?

A máltai lányokat KIÉGETIK a FÓKICSOPIÉK 😷 | (Fó)KUS-BAN a "szájkosárral" | Így Lehetsz Csoporttag!

Ez egy paródia, nincs mit kertelni. A leírás rövid, mert úgyse olvassátok. Enjoy! Fókuszcsoport - Tekit KIÉGETIK a MASZKELLENESEK 😷 https://youtu.be/eo7-Iftq...


Friss

Irtó cuki dolgot csinál a gyertyákkal Horváth Grétáék kisfia

Ugye mindenkinek ismerős az a szokás, hogy a születésnapunkon az erre az alkalomra kapott íncsiklandó tortán lévő gyertyákat elfújjuk, majd kívánunk valamit? Nos, ezt a hagyományt fejlesztette tovább Horváth Gréta és Dávid kisfia, Filip.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!