A Manna FM-en hallhatóak mostantól Kettner Henry-ék - ifaktor

Török Ábel, Abosi Barni és Kettner Henry már hosszú-hosszú ideje dolgoznak össze – főként videós tartalmakban. Most pedig a Trió! podcastjüket invertálják az analóg rádióba is, ergo mostantól akár az autóban, hazafelé jövet is találkozhatunk velük.


„Hatalmas hírünk van! Most már hivatalosan is bejelenthetjük, hogy a Trió! kinőtte magát az éterbe, úgyhogy mostantól minden nap 18:00-tól hallhattok minket a Manna FM-en, hétvégén pedig Best of adások lesznek, ahol a hét legjobb pillanatait gyűjtik össze nektek. Ha letöltitek a Manna FM applikációt akkor online is tudtok hallgatni minket"

– örvendezett az Instagram-oldalán Kettner Henry.

„Nagy hírünk van! Bejutottunk a rádióba! Mától hallgathattok minket a Manna FM-en! Felpörgetjük picit itt a dolgokat!"

– jelentette be a hírt Abosi Barni.

„Örömmel jelentjük be a srácokkal, hogy @atriopodcast mától bekerült az éterbe! Hallgassatok minket és az új témáinkat a Manna FM applikációjában minden hétköznap délután 6-tól 7-ig! A rádió frekvencián (98.6-on) pedig minden hétvégén a hét legjobb pillanatait hallhatjátok. Köszönjük az eddig belénk szavazott bizalmat, mostantól nincs megállás!"

– írta a trió harmadik tagja, Török Ábel.

Az új műsor tehát a Manna FM-en lesz hallható. Mi már nagyon várjuk őket az éterbe!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!