A mi kis falunk – ma este újra képernyőn - ifaktor

Ha valamit érdemes ma este néznünk a televízió képernyőjén, akkor az nem más, mint a nagy sikerű magyar televíziós vígjátéksorozat, A mi kis falunk.


A sorozat első évadát 2017-ben mutatták be először az RTL Klub csatornáján és azóta is óriási sikernek örvend. Sajnos az idei ötödik lesz a műsor utolsó évada, így érdemes minden szombat este 20:00-kor az RTL Klub képernyőjére kapcsolni, nehogy lemaradjunk a sorozat utolsó részeiről.

A mi kis falunk után rögtön kezdődik a Házasodna a gazda műsora is, ahol bemutatkoznak az új gazdák és gazdasszonyok, akik keresik párjukat, úgyhogy izgalmas tévénézés előtt állunk ma.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Horváth Tamás hosszú levélben reagált édesapja állításaira

Horváth Tamás édesapja a napokban adott interjút a Blikknek. amelyben az énekes karrierjéről, vele, valamint testvéreivel való kapcsolatáról is kitálalt az édesapa. Az énekes most egy hosszú bejegyzésben reagált az elhangzottakra, nem kímélve édesapját.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!