A műsor kedvéért bármit: szétfagytak Sebestyén Balázsék - ifaktor

Nincs munkába menet vagy kora reggeli autókázás Balázsék nélkül. Hajnalok hajnalán mi sem üdítőbb, mint a három rádiós műsorvezető, Balázs, Jani és Feri viccelődése.


Sokan azt gondolnák, hogy a rádiózás fénykora már lejárt és elvesztette elsődleges funkcióját, amely a tájékoztatás. Ugyan a hosszú évek alatt átalakult, formálódott, de a mai napig elmondható, hogy továbbra is információkkal szolgál a hallgatói számára. Ma már nem túl gyakori, hogy otthonunkban hallgatjuk, de az autónkban továbbra is központi elemként szolgál, kiegészülve a szórakozás és szórakoztatás élményével.

Ami a szórakoztatást illeti, a Rádió1 ismert műsorvezetői a mai játék kedvéért kis híján megfagytak a stúdióban, de a hallgatóság kedvéért bármit.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!