A Nagy szám első adásában: Fluor Tomi - ifaktor

Az RTL Reggeli mai vendége volt a 33 éves rapper annak apropóján, hogy a ma este látható Nagy szám című műsorban tűnik fel Liptai Klaudia mellett. A két előadóművész életútját követhetik végig a tévénézők és meghallgathatnak egy általuk választott dalt, amely számukra a leginkább beszédes az elmúlt éveikről, nehézségeikről, sikereikről.


Fluor Tomi elmesélte a műsorvezetőknek, hogy sokat kattogott az ominózus dalon. Elmondása alapján egy olyan dalra esett végül a választása, melynek mondanivalóját eddig minden élethelyzetében tudta hasznosítani.

Továbbá az is kiderült, hogy Tomi mostanában könyvírással tölti idejének egy részét, melyről elárulta, hogy soraiban azok a mondatok fognak visszaköszönni, melyek benne zajlanak, egyfajta belső monológ formájában.

Fluorral való beszélgetést az alábbi linkre kattintva visszanézheted.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!