A Nagy szám első adásában: Fluor Tomi - ifaktor

Az RTL Reggeli mai vendége volt a 33 éves rapper annak apropóján, hogy a ma este látható Nagy szám című műsorban tűnik fel Liptai Klaudia mellett. A két előadóművész életútját követhetik végig a tévénézők és meghallgathatnak egy általuk választott dalt, amely számukra a leginkább beszédes az elmúlt éveikről, nehézségeikről, sikereikről.


Fluor Tomi elmesélte a műsorvezetőknek, hogy sokat kattogott az ominózus dalon. Elmondása alapján egy olyan dalra esett végül a választása, melynek mondanivalóját eddig minden élethelyzetében tudta hasznosítani.

Továbbá az is kiderült, hogy Tomi mostanában könyvírással tölti idejének egy részét, melyről elárulta, hogy soraiban azok a mondatok fognak visszaköszönni, melyek benne zajlanak, egyfajta belső monológ formájában.

Fluorral való beszélgetést az alábbi linkre kattintva visszanézheted.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Irtó cuki dolgot csinál a gyertyákkal Horváth Grétáék kisfia

Ugye mindenkinek ismerős az a szokás, hogy a születésnapunkon az erre az alkalomra kapott íncsiklandó tortán lévő gyertyákat elfújjuk, majd kívánunk valamit? Nos, ezt a hagyományt fejlesztette tovább Horváth Gréta és Dávid kisfia, Filip.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!