Tóth Gabi a surányi kápolnában forgatott - ifaktor

A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus kapcsán forgatott Tóth Gabi a surányi kápolnában.


Az a megtiszteltetés érte Magyarországot, hogy az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Világkongresszust, mely a Római Katolikus egyház egyik legrangosabb eseménye idén - 1938 után ismét - hazánkban rendezik meg.

Ennek kapcsán Tóth Gabi egy kisfilmet forgatott a surányi Szent István Király Kápolnában. Gabit a képen egy tradicionálisabb ruhában láthatjuk, mely szépen illeszkedik a különleges környezethez.

Az énekesnő láthatóan megtiszteltetésnek érzi, hogy egy ilyen történelmi jelentőségű helyen volt alkalma forgatni! Már tűkön ülve várjuk a videó megjelenését!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Ennél hitelesebb forrás nincs: jön A feláldozhatók 4

Már hosszú ideje pletykálják, hogy elkészül a negyedik rész A feláldozhatókból. A korábbi hírek arról szóltak, hogy még idén megkezdik A feláldozhatók 4 forgatását, amit maga a film egyik sztárja, Randy Couture árult el nemrégiben egy interjúban. Most azonban a filmsorozat legnagyobb sztárja és ötletgazdája is egyértelműen megerősítette a negyedik etap elkészülését.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!