A Netflix filmet készít a rapperről, akinek köze lehetett Tupac Shakur halálához - ifaktor
A Netflix filmet készít a rapperről, akinek köze lehetett Tupac Shakur halálához
Tupac és The Notorius B.I.G. kapcsolata az ellenségeskedésről és a rivalizálásról szólt. Ők voltak a legfőbb szereplői a keleti- és nyugati-parti rapperek között kialakult konfliktusnak, míg végül mindketten gyilkosság áldozatai lettek.


A Netflix egy dokumentumfilm keretein belül Christopher George Latore Wallace művésznevén The Notorius B.I.G. életében enged részletes betekintést. A premierre március elsején fog sor kerülni, az első előzetesét viszont mostantól már láthatjuk a Biggie: Van egy sztorim című dokumentumfilmnek.

Forrás: Netflix

Az alkotás soha nem látott archív felvételeket is tartalmazni fog, amiket Wallace legjobb barátja Damion „D-Roc" Butler forgatott.

Az előzetesből kiderül, hogy a filmben nagy szerepet kap majd a rapper közeli barátaival és családtagjaival készített interjúk, mely alapján jobban bepillantást kaphatunk arról, hogy milyen ember is volt valójában Notorius B.I.G.

Christopher Wallace 1997 márciusában 24 évesen veszítette életét, amikor Los Angelesben autója megállt a piros lámpánál, és egy mellette megálló fekete Chevroletből egy 9 mm-es pisztollyal négyszer mellkason lőtték.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!