A nézők imádják a megújult Szerencsekereket - ifaktor
Kasza Tibi a Szerencsekerékben alpakával a kezében
Kasza Tibi a közösségi oldalán osztotta meg, hogy az új formátumú, de mégis korábban már sikeresnek bizonyuló műsort a nézők is imádják – nem csak ő...


„A Szerencsekerék mai sztárvendége @kollobabett lesz, aki keményen összecsap a 2 civil játékossal a fődíjért. Nem mellesleg forgatás közben szerintem forró perceket szerez majd a nézőknek. Ha megnézitek az adást megértitek, miről beszélek! 20:40 - Tv2 ui.- a tegnapi adás is a legnézettebb műsor volt az idősávjában, amiért nem tudok nektek elégszer köszönetet mondani"

– írta Tibi tegnap az Instagram-oldalán.

Mindenesetre a TV2 valóban hatost dobott a műsorral, hiszen a sávjában remekül fut és a nézői, valamint a kritikusi vélemények szerint is egy könnyed, szórakoztató műsor lett.

Ez többek között köszönhető Kasza Tibi karakterének, de éppen annyira a sztárvendégeknek, akik mindig feldobják a hangulatot – gondoljunk csak Király Viktorra, vagy éppen Pápai Jocira, akit azóta is követelnek vissza a tévénézők.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!