A nőverő Chris Brown újra akcióban! - ifaktor
Chris Brown középső újját mutatva egy öltözőben félmeztelenül

Eljárás indult a rapper ellen, amiért egy veszekedés során, jól megvert egy nőt.


A Chris Brownt vádoló, perlő emberek listája újabb névvel bővült, miután június elején csúnyán helyben hagyott egy nőt. A los angeles-i rendőrkapitányság média osztálya megerősítette, hogy 2020. június 18-án egy veszekedés miatti testi sértéshez hívták ki őket, a rapper california-i házához.

A rendőrkapitányság szóvivője, Lizeth Lomeli elmondta, hogy egy kora reggeli hívást követően érkeztek ki a rendőrjárőrök, Brown házához.

„Az áldozat elmondta, hogy Brown és ő veszekedtek, amikor a rapper megütötte őt."
„A feljelentés testi sértés vádjával megtörtént."

nyilatkozta Lomeli.

A rendőrségi nyilatkozat szerint, a nő nem volt a tett helyszínén, amikor a járőrök megérkeztek.

Az elmúlt két hónapban, a pénteki esettel együtt, másodjára hívták ki a rendőröket Brown házához. Ezelőtt május 6-án kellett berekeszteni egy bulit a rappernél.

Chris Brown karrierje 2009 óta, rendkívül meredek lejtőn indult el, miután letartóztatták a híres énekesnő, Rihanna brutális megveréséért. Ez az eset szemmel láthatólag, rányomta a bélyegét a rapper jövőjére is. Akkor 5 év próbaidőre ítélték és közösségi munkát is végeznie kellett.

2016-ban egy újabb eset ütötte fel a fejét, amikor egy Baylee Curran nevű nő fejéhez fegyvert szegezett, amiért megpróbált elcsenni egy drága ékszert a rapper házából. Brown ügyvédje elmondta, hogy Curran teljesen átírta a sztorit. Brown később hozzátette, hogy az ő szerepe ebben a történetben, fel lett nagyítva. Bizonyítékok hiányában később ejtették a vádakat.

Ezt követő évben, Brown leütött egy fotóst Tampában, amikor egy klubban készített róla fotókat. A West Palm Beach Rendőrkapitányság őrizetbe vette és letartóztatta a rappert, majd kb. 600.000 forintnak megfelelő dollár óvadékért, szabadlábra helyezték.

2019-ben a francia rendőrséggel is meggyűlt a baja, miután erőszakkal vádolták őt és két társát. Őrizetbe vették őket, majd később kiengedték, bizonyíték hiányában. A francia rendőrség közölte, hogy tovább folytatják a nyomozást a helyi hatóságokkal.

Egy szóval durva, amit a rapper az elmúlt években az asztalra pakolt, ahelyett, hogy a zenék gyártásával foglalkozna és szórakoztatná az embereket a tehetségével, nem pedig az ökleivel.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!