A Nyerő Páros óta influenszer lett Szigligeti Ivett - ifaktor

Szigligeti Ivettet és Dudás Mikit idén ősszel a Nyerő Páros című műsorból ismerhettük meg. Ivett a műsor vége óta úgy tűnik influenszer babérokra tör, ugyanis a fiatal édesanya Instagram-profilja arról árulkodik, hogy nagyon sok megkeresést kap.


Nem csak Ivettről mondható el, hogy a műsor után átalakultak a profiljára jellemző tartalmak. Rácz Jenő kedvese, Dóri inkább a YouTube-on volt aktív, azonban amióta szerepeltek a Nyerő Párosban nála is találkozhatunk számos reklámmal, hirdetéssel.

Dórira és Ivettre is elmondhatjuk egyaránt hogy főleg ruházati márkákkal dolgoznak együtt és nem úgy tekintenek erre a tevékenységre, mint megélhetési forma, ugyan is mindkettejüknek van egy elsődleges munkájuk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!