A Nyerő Páros óta influenszer lett Szigligeti Ivett - ifaktor

Szigligeti Ivettet és Dudás Mikit idén ősszel a Nyerő Páros című műsorból ismerhettük meg. Ivett a műsor vége óta úgy tűnik influenszer babérokra tör, ugyanis a fiatal édesanya Instagram-profilja arról árulkodik, hogy nagyon sok megkeresést kap.


Nem csak Ivettről mondható el, hogy a műsor után átalakultak a profiljára jellemző tartalmak. Rácz Jenő kedvese, Dóri inkább a YouTube-on volt aktív, azonban amióta szerepeltek a Nyerő Párosban nála is találkozhatunk számos reklámmal, hirdetéssel.

Dórira és Ivettre is elmondhatjuk egyaránt hogy főleg ruházati márkákkal dolgoznak együtt és nem úgy tekintenek erre a tevékenységre, mint megélhetési forma, ugyan is mindkettejüknek van egy elsődleges munkájuk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!