A Nyerő Páros óta influenszer lett Szigligeti Ivett - ifaktor

Szigligeti Ivettet és Dudás Mikit idén ősszel a Nyerő Páros című műsorból ismerhettük meg. Ivett a műsor vége óta úgy tűnik influenszer babérokra tör, ugyanis a fiatal édesanya Instagram-profilja arról árulkodik, hogy nagyon sok megkeresést kap.


Nem csak Ivettről mondható el, hogy a műsor után átalakultak a profiljára jellemző tartalmak. Rácz Jenő kedvese, Dóri inkább a YouTube-on volt aktív, azonban amióta szerepeltek a Nyerő Párosban nála is találkozhatunk számos reklámmal, hirdetéssel.

Dórira és Ivettre is elmondhatjuk egyaránt hogy főleg ruházati márkákkal dolgoznak együtt és nem úgy tekintenek erre a tevékenységre, mint megélhetési forma, ugyan is mindkettejüknek van egy elsődleges munkájuk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!