A pandémia pozitívuma: ByeAlex új lemezzel rukkolt elő - ifaktor

Összességében ez a harmadik nagylemeze Márta Alexnek, illetve a második a ByeAlex és a slepp formációval.„Ez egy másfél év lenyomata, érzései, gondolatai. Ezalatt az idő alatt sokat tanultam és kicsit más ember lettem, rengeteget változott a személyiségem, a lelkem – már ha van"

– mondta az énekes november 14-ei beharangozójában, mikor először látta a lemezt.

Alex egyedülálló módon minden dalból, egy-egy számára fontos idézetet kiragadt, amihez különböző hátterek társulnak a lemezt kísérő kis füzetben. Elmondása szerint sok szókimondó dal is akad a CD-n.

Összesen egyébként 20 dal található a lemezen, ebből 10 már korábban megjelent (Így hagysz el, Lombok, Merülök, Emlékszem stb. – a szerk.), 10 pedig teljesen új, friss, ropogós nóta.

„Másfél év termése ez a lemez, remélem, ezzel most egy korszak lezárult és pozitívabb lép majd elő. Köszönöm a barátaimnak, hogy velem voltak, megütöttem velük a főnyereményt"

– írja a borító hátoldalán az X-Faktor mentora.

A zenék már hallgathatók a YouTube-on, de aki szeretné már fizikai formában is megvásárolható a mai naptól fogva.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme Dallos Bogi és Puskás Peti otthona- képösszeállítás

Bogi és Peti alig egy éve alkotnak egy párt, de már jó ideje együtt élnek. Most mutatunk nektek néhány részletet otthonukból, amit Bogi imád csinosítgatni és ahogy látjuk Petinek semmii kifogása ez ellen.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!