A pandémia pozitívuma: ByeAlex új lemezzel rukkolt elő - ifaktor

Összességében ez a harmadik nagylemeze Márta Alexnek, illetve a második a ByeAlex és a slepp formációval.„Ez egy másfél év lenyomata, érzései, gondolatai. Ezalatt az idő alatt sokat tanultam és kicsit más ember lettem, rengeteget változott a személyiségem, a lelkem – már ha van"

– mondta az énekes november 14-ei beharangozójában, mikor először látta a lemezt.

Alex egyedülálló módon minden dalból, egy-egy számára fontos idézetet kiragadt, amihez különböző hátterek társulnak a lemezt kísérő kis füzetben. Elmondása szerint sok szókimondó dal is akad a CD-n.

Összesen egyébként 20 dal található a lemezen, ebből 10 már korábban megjelent (Így hagysz el, Lombok, Merülök, Emlékszem stb. – a szerk.), 10 pedig teljesen új, friss, ropogós nóta.

„Másfél év termése ez a lemez, remélem, ezzel most egy korszak lezárult és pozitívabb lép majd elő. Köszönöm a barátaimnak, hogy velem voltak, megütöttem velük a főnyereményt"

– írja a borító hátoldalán az X-Faktor mentora.

A zenék már hallgathatók a YouTube-on, de aki szeretné már fizikai formában is megvásárolható a mai naptól fogva.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!