A Phoenix Suns 93 után újra NBA-döntőt játszik - ifaktor
Devin Booker és Chris Paul ölelkeznek győztes meccs után

Azzal, hogy 4-2-re búcsúztatták a Los Angeles Clippers csapatát, a Phoenix újra döntőt játszhat közel 30 év után.


Egy rendkívül kiélezett és remek színvonalú párharcot követően, a Suns győzött a 6. mérkőzésen, így kivívták a döntőbe jutást. Ezzel pedig Chris Paul és egyel közelebb, hogy felérjen a csúcsra, hiszen életének első NBA-döntőjét játszhatja majd, vagy a Milwaukee Bucks, vagy az Atlanta Hawks ellen.

Azt követően, hogy az elmúlt 10 év rájátszás szakaszát sorra kihagyták, Chris Paul és Devin Booker, a csapat két sztárja, 130-103-as győzelemre vezette a Phoenix Sunsot.

Paul 41 pontot dobott ezen a találkozón, Booker pedig döntő helyzetekben bizonyult „clutch"-nak. A center Deandre Ayton 16 ponttal és 17 lepattanóval segítette hozzá az arizionai együttest a győzelemhez.

A Suns, a LeBron James és Anthony Davis alkotta Los Angeles Lakersen, a Nikola Jokic vezette Denver Nuggetsen és most a Paul George Kawhi Leonard, utóbbi nem játszott az utolsó meccseken sérülés miatt, fémjelezte Clipperst búcsúztatták.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!