A plasztik lányokat parodizálja Magyarósi Csaba és párja - ifaktor
Magyarósi Csaba és felesége ülnek az asztalnál és üdítőt isznak

Az elmúlt években egyre népszerűbbek lettek a különböző szépészeti beavatkozások, amiknek egy low budget megoldásaként az Instagram-filterek szolgálnak. Egy ilyen filterrel mutatta be Magyarósi Csaba és felesége, hogy mennyire elszaladt már velünk a ló.


Természetesen ezek között a filterek között is vannak ártalmatlannak tűnő, de azért itt-ott manipulálja az arcunkat fajták és vannak, amik már pofátlanul titkolni se akarják, hogy egy-két helyen megnövelik vagy éppen kicsinyítik az arcunkat.

Csabáéknak egy olyan filterre esett a választásuk, mely az egész mai szépészeti beavatkozások világát és a filterek világát is keményen parodizálja. Egyértelműen szándékosan, túlozva változtatja meg arcunkat.

Mindenesetre mi és Csaba követői is nagyon jót kacagtunk a pár fotóján, hiszen nincs az az ember, aki valóban így szeretne kinézni, de valamiért mégis ebbe az irányba halad a szépségipar.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!