Raktár-háborúkból Jarrod Shultz nekiment gyermekei anyjának - ifaktor

A nyugis csajos estét megzavarta az ex-férj, ami dulakodásig fajult.


A Raktár-háborúkból jól ismert Jarrod és Brandi párosa mindig is egy kedvelt jelenség volt a kamerán. A sztár-pár ugyan eddig nem hozta nyilvánosságra de párkapcsolatuknak több mint 2 éve, vége szakadt, ezt pedig most egy testi erőszak elleni vád tetőzi, amit Jarrod ellen nyújtott be Brandi.

A hatóságok az esetről úgy nyilatkoztak, hogy Brandi, Április 30-án, a barátaival együtt egy Orange megyei bárban beszélgetett, amikor felbukkant Jarrod. Brandi nem hagyta szó nélkül az esetet és kitessékelte Jarrod-ot a helyszínről. Az ex-férj ellenállt, majd kétszer meglökte Brandit, miközben kiabált vele és a barátival.

A rendőrök természetesen riasztva lettek az esethez, viszont mire kiérkeztek, Jarrod már rég elment. A rendőrök felvették a vallomásokat, majd pár nappal később Jarrod tagadta, hogy bármilyen testi 'fenyítést' alkalmazott volna a volt feleségén, akitől mellesleg 2 gyermeke is van.

Az ügyészség nem vette be ezt a mesét, hiszen Jarrod ellen már egyszer elsőfokon elindítottak egy pert családon belüli erőszak vádjával. Jarrod és Brandi mind a 13 évadban feltűnt a Raktár-háborúk című sorozatban, ahol a kezdetekkor ők voltak a friss hús, azaz a legfiatalabb licitálók.

Jarrod egyelőre nem nyilatkozott az esetről.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!