A Real Madrid legendájának nyomdokaiba lépett Karim Benzema - ifaktor
A Real Madrid legendájának nyomdokaiba lépett Karim Benzema

A Bajnokok Ligája elődöntői közül először a Real Madrid-Chelsea találkozót rendezték meg, maga a mérkőzés hagyott kivetni valót maga után, de Benzema ismét tett érte, hogy a legnagyobb Real Madrid legendák között lehessen majd emlegetni.


A madridiak francia csatárja nagyon fontos gólt szerzett a Chelsea ellen, ami végül egy 1-1-es döntetlen ért a csapatának, így egyáltalán nem tekinthető még lefutottnak a párharc a jövő heti visszavágó előtt. Ráadásul ez már a 71. találata volt Benzemának a Bajnokok Ligájában, amivel beérte a Királyi Gárda egyik legnagyobb alakját Raúl Gonzálezt és ezzel a negyedik legeredményesebb játékos lett a sorozat történetében. Már csak Cristiano Ronaldo, Lionel Messi és Robert Lewandowski előzi meg a francia játékost.

Ezen kívül egy történelmi eseményt is hozott a Bajnokok Ligája legutóbbi játéknapja, hiszen a Chelsea játékosa, Christian Pulisic lett az első amerikai játékos, aki betalált egy BL-elődöntőben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!