A Schobert-család is beoltatta magát - ifaktor
Rubint Réka és Schobert Norbi ölelkezve állnak

A napokban Réka Instagram-oldalán láthattuk, hogy a sztárházaspár, Rubint Réka és Schobert Norbi is beoltatta magát a koronavírus elleni vakcinával. Réka el is árulta, hogy miért.


A fitnesz sztár posztjában elárulja, hogy elsődleges oka annak, hogy beoltatták magukat férjével az volt, hogy mielőbb szeretnék visszakapni régi életüket. Ez alatt pontosabban a személyes edzéseket és utazásokat értette Réka.

Réka bejegyzéséből azt is megtudtuk, hogy korábban már érintkeztek koronavírus fertőzöttel, de szerencsére mégsem kapták el a betegséget ez idáig. Ezt megelőzve döntöttek úgy férjével, hogy ők is oltakoznak.

„Ma dèlután beoltattuk magunkat mi is. Hogy mièrt? Mert nincs màs vàlasztás🤷♀️ Szerencsések vagyunk, mert bár érintkeztünk COVID fertőzöttekkel /akik csak utòlag tudták meg, hogy azok/ , ennek ellenère sem fertőződtünk meg. De! Szeretnènk visszakapni az èletünket. Òràkat tartani, utazni, táborozni, moziba menni stb... és a védettségi kártya nèlkül ez nem menne. Rengeteg orvossal konzultáltunk , mi így döntöttünk! Az èlet megy tovább ès ez a kis kàrtya fogja rajzolni a határokat🤷♀️
Őszinte részvétem mindenkinek, aki elveszítette szeretett családtagját, hozzátartozòját, barátját a COVID miatt"

- írta Réka közösségi oldalán.

A posztot ide kattintva láthatod.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!