A Simpson-család 13 évvel ezelőtt megjósolta Richard Branson űrutazását - ifaktor

Rejtélyes, honnan szedik ezeket a jóslatokat, de azt is megjósolták, hogy Trump lesz USA elnöke.


A Simpson-család túl van már 32 évadon és több mint 700 részen, amikben sokszor a jövőre nézve félelmetes jóslatokat, történéseket modelleztek le.

Több elképzelhetetlennek hitt sztorijuk is rettentően pontosan valósággá vált, így a múltba tekintve, ezen sztori is azok közé tartozik, mint pl.: Donald Trump elnöksége, hogy a Disney megvette a Fox-ot, az okosórák, Nobel-díj győztesek névre és évre pontosan, sőt még a koronavírus járványt is évekkel ezelőtt leforgatták.

A Virgin Galactic utazása, aminek köszönhetően Richard Branson úttörővé vált az űrturizmusban, pontosan 13 évvel ezelőtt forgott le a Simpsonéknál, a 20. évad, 8. részében, 2008-ban.

Kíváncsiak vagyunk, hogy mi lesz még Simpsonéknál, de valljuk be, ez elég beteg!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme Kris Jenner Top 7 halloweeni jelmeze

Közeleg a halloween ünnepe és bár itthon nem tartjuk számon, mint igazi ünnep, egyre elterjedtebbek a beöltözős bulik. Így, ha esetleg még nincs meg a megfelelő szetted a hétvégi bulira, Kris Jenner Top 7 jelmezéből inspirálódhatsz.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!