A Sztárban Sztár leszek! első évadának álompárja kirándult - ifaktor
békefi viktória és feng ya ou
Feng Yo Ou és Békefi Viktória a TV2 tehetségkutatójának vége után szinte rögtön összejöttek – noha már a műsor alatt is közeledtek egymáshoz – most első közös utazásuk helyszínére kalauzoltak el bennünket.


„Ma kirándultunk egy nagyot a barátainkkal. Nem is akárhol! Először ellátogattunk Kisorosziba a Duna-partra, aztán pedig elmentünk Visegrádra, ami azért is különleges számunkra, mert ott volt az első közös utazásunk @yaoufeng-el a kapcsolatunk elején. Sajnos a Fellegvárhoz nem tudtunk felmenni, de egy kilátónál megálltunk kicsit nosztalgiázni és lőni egy-két képet. Jól esett kicsit sétálni a friss levegőn. Pláne ilyen gyönyörű helyeken. Nektek hogy telik a hétvége? Voltatok valamerre?"

– írta az Instagram-oldalán Viki, aki párjával a múlt hétvégén ruccant ki egy kicsit.

Egy igencsak hosszú túrára adta a fejét a szerelmespár a baráti társaságukkal karöltve, hiszen bejárták Kisoroszi és Visegrád zegzugait is. Viki és Ya Ou az első nagy közös utazásukat is feleleveníthették, ugyanis visszatértek Visegrádba, ahol ugyan a fellegvárba nem tudtak bejutni, de egy kilátónál azért lőttek pár képet, hogy megmaradjon az emlék.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!