A szülőségről mesél Szilágyi Szilvia - ifaktor

Hogyan legyek jó szülő? Biztosan jól csinálom, nem ártok neki ezzel? Hasonló kérdések és belső vívódások játszódhatnak le egy szülő fejében olykor. Caramel felesége, Szilvi most egy ilyen pillanatba enged betekintést.


Szilvi, szülőként igyekszik a tőle telhető maximumot nyújtani kislányának és kényesen odafigyel arra, hogy ne kövesse el azokat a hibákat, amiket vele gyerekkorában elkövettek. "Kicsiként nagyon belém égett az, hogy sose kaptam kielégítő választ a kérdéseimre. A felnőttek egy legyintéssel elintézték általában"- írja Szilvi.

Legfrissebb Instagram-posztjában arról ír, hogy mennyire fontosnak tartja a kellő odafigyelést. Kitér arra is, hogy gyermekünket egyenlő félként kell kezelni és megtisztelni őt a kielégítő válasszal a kérdésére.

Szilvi képét ezen a linken tudod megtekinteni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Közös projektre készül Fluor Tomi, Istenes Bence és Járai Máté

Istenes Bence és Fluor Tomi Instagram-oldalára is kikerült egy közös kép, amin rajtuk kívül még Járai Máté és Marics Peti szerepel.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!