A Tanár legújabb évada január 9-től látható az RTL Klubon - ifaktor
Azt RTL Klub már hosszú ideje reklámozza az új évadot a csatornán és a közösségi média felületeken egyaránt több „ízelítőt" is találhatunk a folytatáshoz.


Az új évaddal mindössze egyetlen probléma akad: annyira, azért nem új...

Még tavaly a koronavírus miatt úgy döntött az RTL Klub, hogy mind az Apatigris (Scherer Péter főszereplésével – a szerk.), mind pedig az A Tanár című sorozat harmadik évadát csak az RTL Most + felületén lehet megtekinteni. Ezáltal természetesen sokan – akiknek van hozzáférésük (ebből szintén botrány kerekedett, hiszen nem mindenki fért hozzá a felülethez – a szerk.) – azok megnézhették a sorozatokat.

Mivel az RTL Klub új évadként promózza az általuk a tévében újonnan leadni kívánt folytatást, ezért az emberek egy része – joggal – a negyedik évadot vizionálta a képernyőre. Nos, nekik csalódniuk kell, mivel – hogy mindenkinek egyértelmű legyen – a csatorna a harmadik (!) évadot fogja vetíteni a következő hetekben/hónapokban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!

Friss

Hihetetlen! Tóth Gabi élete formájában van

Az énekesnő élete legjobb formájában van, nemhogy visszanyerte szülés előtti alakját, hanem jócskán túl is szárnyalta azt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!