A tegnap esti az A Konyhafőnök VIP adásában Hujber Feritől búcsúztunk - ifaktor

Hujber Feri néhány évvel ezelőtt külföldre költözött. azonban az A Konyhafőnök VIP felkérésére hazajött, hogy kipróbálhassa magát a konyhában.


A műsor kezdetén elmesélte, hogy belső motivációja édesapjára vezethető vissza, aki ellenezte, hogy színész pályára lépjen, ő inkább szakácsnak szánta. Aki nyomon követte Feri főzéseit és pillanatait az adásokban, azt tudhatja, hogy egy igazi művészlélek, színésznek való. Eredményivel, ételeivel azonban elérte, hogy ne csak színészként tekintsenek rá. Megszerette volna mutatni önmagának, de legfőképpen édesapjának, hogy a konyhában is megállja a helyét.


Grandiózus, érzelmekkel teli, feszült, izgalmas- ezek jellemezték Ferit, akitől tegnap este elbúcsúzhattak a versenyzők, a séfek és Zé.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Polgár Kriszta túl van várandóssága nehezén

A külföldön élő influenszer, Polgár Kriszta közösségi oldalán mesélte el követőinek, hogy túl van terhessége nehezén, azaz betöltötte várandóssága 24. hetét.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!