A TikTok "Angyalai" - Legszexisebb lányok 2. rész - ifaktor
TikTok sztárok fekete háttérben TikTok logó

Mofos, Brazzers, Pornhub, Reality Kings újabb hercegnői, TikTokon mutatják meg szerényebb oldalukat.


Ahogy arról már az első cikkben írtunk, hatalmas népszerűségnek örvend a TikTok úgy az egész világban, mint Magyarországon. Ezen a feltörekvő piacon is megjelentek azok a hölgyek, akik nem a szégyenlősségükről és visszafogottságukról híresek.

Ennek a sorozatnak a második részeként elhoztunk újabb 5, a felnőtt-film iparban tevékenykedő hölgyet, akik a TikTok-on keresztül szeretnék megmutatni emberibb és aránylag visszafogottabb oldalukat.

Mia Melano

https://vm.tiktok.com/JFqDhfS/

Mia Melano az egyik legfelkapottabb versenyzője a pornóiparnak. Fiatal és szerény kinézetével szinte azonnal elvarázsol a képernyőn keresztül, bevállalós természete pedig hamar elrepítette őt a legnépszerűbb stúdiókba és a legnagyobb nevekhez, akik ebben a szakmában tevékenykednek. Ennek köszönhetően Mia Melano a legnagyobb "Rising Star" és az egyike azon hölgyeknek, akik a legtöbb követővel rendelkeznek a közösségi platformon.

Instagram / @officialmiamelano

Gabbie Carter

https://vm.tiktok.com/JFq5MGX/

Gabbie Carter egy lenyűgöző teremtés, aki elképesztő tehetségével varázsol felejthetetlen pillanatokat nézői számára. Szinte a szakma azonnal befogadta, mikor rájöttek, hogy rendkívüli érzéke van a kamerák előtti mozgáshoz és rettentően élethűen tudja visszaadni mind azt, amit a rendezők szeretnének láttatni. Ő is az egyike azoknak a hölgyeknek, akik feltehetően a TikTok nyújtotta lehetőségekkel szeretnének még közelebb férkőzni rajongóikhoz.

Instagram / @gabbie.carter

Kendra Sunderland

https://vm.tiktok.com/JFqaTK1/

Kendra rendkívül sokáig webkamerás lányként dolgozott, azaz nem közvetlenül a pornóiparban rendes kamerák előtt, hanem otthon, vagy egy stúdióban,webkamera előtt tett-vett dolgokat. Miután szépsége és profizmusa egyre jobban kezdte felcsigázni az egész világot, így egyszer lehetőséget kapott, hogy megmutassa mit is tud valójában egy rendes felnőttfilm forgatáson. Élt is a lehetőséggel és mivel rendkívül szereti az extrém dolgokat, így nem véletlen, hogy hamar felkapott lett a saját szakmájában is.

Instagram / @ksunderland_official

Violet Summers

https://vm.tiktok.com/JFqye5Y/

Violet egy tökéletes "pózer" lány. Úgy találta meg a lehetőség karrierjének elkezdésére, hogy előszeretettel posztolta teli a közösségi médiát a fenekével és különböző akt fotóival, valamint mindenki tudtára adta azt is, mennyire piszkos a fantáziája. Ezek után egyértelmű volt, hogy bekörnyékezte a média és a fenekével együtt felröppent a népszerű pornósztárok közé. A TikTok csatornáján magához hűen szereti mutogatni magát, azonban a kedvesebb, "utcai" oldalát is megismerhetik azok, akik bekövetik Violetet.

Instagram / @violets.tv

Lana Rhoades

https://vm.tiktok.com/JFq4nNB/

Lana Rhoades-ot nem igazán kell bemutatni senkinek. Ő az a lány, aki magával ragadó munkájával és bájával lehengerli a férfiakat. Lana a koronavírus járvány ideje alatt egyre többször és céltudatosan kezdte el használni a közösségi médiát , így megtalálható Instagramon, Facebookon, Twitteren, YouTube-on és TikTok-on is. Imádja a rajongóit beavatni a piszkosul szent életébe és rengeteg időt fordít a saját imidzsének fejlesztésére és népszerűségének növelésére. Így nem meglepő, hogy aki őt követi TikTok-on, rengeteg szaftos részletbe is belepillanthat, valamint előszeretettel készít tartalmat a szakmájában dolgozó barátnőivel is.

Instagram / @lanarhoades

Kövessetek bennünket, hiszen újabb és újabb listával bővülünk hétről hétre!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!