A TikTok "angyalai" - Legszexisebb lányok 3. rész - ifaktor

Mofos, Brazzers, Pornhub, Reality Kings újabb hercegnői, TikTokon mutatják meg szerényebb oldalukat.


A TikTok népszerűsége tagadhatatlan, ezt pedig minden iparág szeretné kihasználni. Azok a lányok, akik saját maguk keresik a kenyerüket, kifejezetten élvezik, hogy ezen a csatornán megmutathatják szerényebb, emberibb arcukat, amihez nem kell a 18-as karika.

Ennek a sorozatnak a harmadik részeként elhoztunk újabb 5, a felnőtt-film iparban tevékenykedő hölgyet, akiket jobb ha mihamarabb követsz a TikTok-on!

Abella Danger

https://vm.tiktok.com/JFqbhD9/

Abella Danger elképesztően szexi és egy igazi tűzről pattant kislány. Szereti a gyengédséget, de nem feltétlen igényli. Természetesen ő is a bevállalósabb, mindkét nemhez remekül viszonyuló jeleneteivel indította be saját karrierjét. Rajongói szinte oda vannak érte TikTok-on, hiszen a videóiból árad a szexiség és a csábítás. Szuper tartalmakat gyárt a mini-videós oldalon is, így nem éri meg lemaradni róla.

Instagram / @dangershewrote

Valentina Nappi

https://vm.tiktok.com/JFqV1EG/

Valentina Nappi teste szinte erre a munkára lett teremtve. Legalábbis ezt mondják a rajongói, akik előszeretettel kísérik figyelemmel a kisasszony tevékenységét. Nem titkolt, hogy nála nem volt "bevezető fázis", hanem egyből beleugrott a jelenetek "mélyébe", ahol pedig elég ügyesen feltalálta magát. Ez egyenesen arányosan hozta neki az ismertséget és az elképesztő gázsit.

Hölgyeim és Uraim, Valetina Nappi!

Instagram / @instavalentinanappi

Kathleen Hawk

https://vm.tiktok.com/JFqm1QR/

Kathleen Hawk, másnéven "Bronzie Goddes", egy igazi csábító. Amint megnézed, rájössz, hogy miért. Azok számára, akik nem tudnak megelégedni vele a felnőtt-oldalon, akkor nyugodtan forduljanak a TikTok-hoz, hiszen minden, ami ebből a lányból sugárzik a professzionális videóin keresztül, sugárzik a TikTok videóiból is.

Kövessétek be a művésznőt!

Instagra, / @officialbronzegoddess

Reya Sunshine

https://vm.tiktok.com/JFqpyS8/

Reya Sunshine-t mintha egy naptárból szedték volna ki. Tökéletes teste adott ahhoz, hogy megelevenítse a legvadabb álmaidat is, amit persze ezer örömmel tesz. Videói elképesztően felkapottak és nem túlzás azt mondani, hogy valószínűleg a "tini-feeling" miatt. TikTok követői azonban egy olyan oldalát láthatják, ami a természetes, hétköznapi életében jelen van és rettentően kedves videói miatt, imádják a TikTok-on.

Instagram / @reya__sunshine

Katana Kombat

https://vm.tiktok.com/JFqg1eT/

A TikTok pornó-királynő. Követői ezt a nevet aggatták rá, miután számos elképesztően csinos videóval kecsegteti követőit a videó-portálon, természetesen a szabályos keretek között. Ami túlmutat a szabályon, az máshol található, ugyanakkor felhívjuk a figyelmet, hogy csak az merészkedjen oda, aki bírja a meredek helyzeteket. Katana Kombat imádja a legmerészebb dolgokat is és nincs olyan, amit ne csinálna meg azért, hogy a csúcson lehessen.

Kövessetek bennünket, hiszen újabb és újabb listával bővülünk hétről hétre!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Nádai Anikó irtó cuki képet osztott meg szerelmével

Nádai Anikónak bizony majdnem a füle bánta, de így is nagyon aranyos fotót tett közzé.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!