A TikTok új funkciójával egyszerre több mindenkit tilthatsz - ifaktor

Ahhoz, hogy csökkenteni tudják az internetet történő zaklatások számát, a TikTok egy új megoldással rukkolt elő.


Ahelyett, hogy minden egyes hozzászólást a videód alatt külön-külön moderálnál, egy olyan választási lehetőséget fog felkínálni számodra a TikTok, amivel egyszerűen törölhetsz sértő kommenteket, ezzel csökkentve a nem oda illő tartalmakat a videóid alatt. Ez mellett az alkalmazás lehetőséget nyújt majd, hogy különböző felhasználókat is blokkolhatsz, így megszabadíthatod a rosszalló és bántó hozzászólásoktól a videóid alatti közösségi szekciót.

Ahhoz, hogy ezt a lehetőséget az alkalmazáson belül használni tudd, választhatsz, hogy vagy rákattintasz a bal felső sarokban található „ceruza" ikonra és az behozza a menüt, vagy hosszan nyomva tartod a törölni vagy blokkolni kívánt tartalmat, ami aztán felkínálja a lehetőséget a felhasználó(k), vagy komment(ek) törlésére, blokkolására.

Az első országok, ahol ezt az újítást bevezetik majd, az USA, Egyesült Királyság, Spanyolország, Dél-Korea, Vietnám, Tájföld, Egyesült Arab Emírségek. Természetesen ezen országokon kívül, szinte mindenhol elérhető lesz a későbbiekben ez a funkció.

Szerintünk teljesen ésszerű és hasznos lépés a TikTok fejlesztőitől.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kim Kardashian beáldozta a családi kapcsolatot a divat oltárán

Azt lehet úgy hívni, hogy sürgősségi eset, mikor Kim Kardashian már a saját húgát sem látja.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!