A TikTokker Austin Mcbroom, megetette saját fogait Bryce Hallal - ifaktor

A fogadás az volt, hogy 1 millió dollárt fizet a vesztes K.O esetén.


A „Youtubers vs TikTokers" esemény-sorozatok, egyre népszerűbbek és népszerűbbek lesznek. Tetszik vagy sem, irdatlan sok pénz van ebben az ágazatban, ezt pedig a „sztárok" kegyetlenül ki is használják.

A legutóbbi csatán, Austin Mcbroom TikTokker (1.2 millió követő) csapott össze Bryce Hall YouTuberrel (3.63 millió feliratkozó), akivel már a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón is keményen egymásnak estek.

Austin a mérkőzés elejétől végig dominált, szinte oda-vissza püfölte a Youtubert egyik sarokból a másikba. A TikTokker a harmadik menetre, már szinte palacsintává verte Hallt, amikor a bíró közbeszólt és rászámolt 8 másodpercet Hallra, hogy lássa, képes-e folytatni a küzdelmet. Ezt követően még 10 másodpercig bírta Hall, miután egy pontos testre mért kombinációt követően, közbelépett és lefújta a találkozót.

Ez gyakorlatilag TKO-t eredményezett, amire viszont a fogadás nem tért ki, hiszen csak K.O esetében fizetett volna a vesztes a győztesnek 1 millió dollárt, átszámítva 298 millió forintot. Brycet pedig talpon maradt, noha játékvezetői segítséggel, de így a pénzt illetően, maradtak még nyitott kérdések.

Az egész esemény rendkívül szórakoztató volt és biztos, hogy addig fogják ezt a vasat ütni, amíg meleg, így a közel-jövőben sok ilyen és ehhez hasonló párbajjal fogunk találkozni.


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Álarcos énekes: Őt rejtette a Automata jelmez

Az Álarcos énekes mai adásában leleplezték a Automatát. A zsűri legnagyobb meglepetésére nem mást rejtett a jelmez, mint Csobot Adélt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!