A Való Világban átéltekről mesélt a három finalista - ifaktor

Az RTL Reggeli mai adásában vendégeskedett a három finalista, VV Vivi- ő nyerte meg a fődíjat-, VV Robi és VV Merci. Arról meséltek, hogy mit éltek át a bent töltött idő alatt és milyen érzés visszatérniük a való életbe.


A műsorvezetők arról a bizonyos ígéretről kérdezték a játékosokat, ami VV Robi és VV Vivi között hangzott el elsősorban, miszerint bármelyikük fogja megnyerni a fő díjat, VV Robinak lesz egy új kocsija, VV Vivin pedig végrehajtanak egy szépészeti beavatkozást és megcsináltatja a kebleit.

Vivi a nyereményének egy részét édesanyjának szánja, nővéréhez is tervez egy utazást, aki Cipruson él, illetve a megígért autóra a pénz Robinak adja, a maradék összeget pedig nem szeretné elherdálni.

A beszélgetést az alábbi linken keresztül megtekinthetitek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!