A Való Világban átéltekről mesélt a három finalista - ifaktor

Az RTL Reggeli mai adásában vendégeskedett a három finalista, VV Vivi- ő nyerte meg a fődíjat-, VV Robi és VV Merci. Arról meséltek, hogy mit éltek át a bent töltött idő alatt és milyen érzés visszatérniük a való életbe.


A műsorvezetők arról a bizonyos ígéretről kérdezték a játékosokat, ami VV Robi és VV Vivi között hangzott el elsősorban, miszerint bármelyikük fogja megnyerni a fő díjat, VV Robinak lesz egy új kocsija, VV Vivin pedig végrehajtanak egy szépészeti beavatkozást és megcsináltatja a kebleit.

Vivi a nyereményének egy részét édesanyjának szánja, nővéréhez is tervez egy utazást, aki Cipruson él, illetve a megígért autóra a pénz Robinak adja, a maradék összeget pedig nem szeretné elherdálni.

A beszélgetést az alábbi linken keresztül megtekinthetitek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kenzas videóban mutatta meg, hogyan szoptatja csecsemőjét

A népszerű svéd származású divatmodell, Kenzas nemrég közölte rajongóival a fantasztikus hírt: megszületett második gyermeke. Azóta Instagra-oldalát ellepték a kismama tartalmai, köztük egy igen megosztó téma is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!