A Vászonzsákoslány már a TikTokon is edukál - ifaktor

A népszerű ökoharcos, Antal Éva, vagy ismertebb nevén a Vászonyzsákoslány legújabb Instagram-posztjában megmutatta egy TikTokra készített videójában, hogy hogyan érdemes nekivágni a hulladékmentes bevásárlásnak.


A felvétel az első tartalma lett a népszerű videómegosztó portálon, amivel egyértelműen még több fiatalhoz tud eljutni Évi szava. A videó egyfajta könnyed, szinte vidéki bájos hangulatot ad vissza, amitől az embernek kedve támad bicikli nyeregbe pattanni és akár a világ végére is eltekerni, ha azzal a környezetünket megmenthetjük.

Talán pont ez is a célja Évának, hogy ne csak megmutassa mennyire egyszerű is bolygónk védelme, hanem kedved is csináljon hozzá. Nekünk maximálisan bejött és ahogy a komment szekciót olvasgattuk, úgy láttuk a követőinek is tetszik az új irány tartalomgyártásában.

„Most már a TikTokon is megtaláltok"

– írta lelkesen Insta-oldalán Antal Éva, aminek külön örülhetünk, hiszen Évi így még több fiatalhoz tud eljutni értékes példamutatásával.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!