A vírus miatt nem látogathatta anyukája sírját Szabó Győző - ifaktor
Szabó Győző egy történetet osztott meg a közösségi oldalán. A történet lényege, hogy a színész nem tudta meglátogatni édesanyja sírját, méghozzá a vírushelyzet miatt.


„Tegnap volt egy éve, hogy anyukámtól búcsúznom kellett, így aznap reggel fogtam magam, megvettem a legszebb szál rózsát, amit találtam és elsétáltam hozzá, hogy odaadhassam neki. Ez fogadott... Már a csendbe burkolózott megemlékezést sem lehet. Belefáradtam, elegem van!"

– írta az oldalára az összetört szívű színész.

Részünkről nem értjük, hogy miért kell ez ilyen és ehhez hasonló dolgokat megtagadni az emberektől, hiszen Győző (és még sokan mások) minden bizonnyal egyedül szeretett volna megemlékezni szerettéről.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!