A védekezésre hívta fel a figyelmet Istenes László - ifaktor

A népszerű televíziós műsorvezető, Istenes Laci már számtalanszor beszélt Instagram-oldalán a járványhelyzet komolyságáról és hívta fel követői figyelmét arra, hogy bizony komolyan kell venni és nem szabad elbagatellizálni azt.


Laci közösségi oldalán próbálta ismét felhívni az emberek figyelmét arra, hogy együtt erősebbek vagyunk és ahogyan a vírus nem csak az egyént, de a közösséget is támadja, ugyan úgy a védekezés leghatékonyabb módja is az lehet, ha összefogunk és együtt teszünk a járványhelyzet ellen.

A műsorvezető követői egyhangúan egyetértettek Laci véleményével, amit hozzászólások formájában fejeztek ki felé. Úgy vesszük észre, hogy mostanában egyre több közszereplő szeretné visszakapni régi életét és talán ezért próbálnak meg minél jobban hatni követőtáborukra. Reméljük, sikerrel járnak.

„Született csapatjátékosként, néhány félig lopott, félig saját gondolat a "csapatjátékról".
A vírus nem egyéni betegség, legalább is nem úgy, mint a rák, vagy a szívinfarktus, vagy a diabétesz. Amint azt megéljük több, mint egy éve, ez a rohadék nem csak az egyént támadja meg, hanem a közösséget is, így a védekezésnek is közösnek kell lennie, még akkor is, ha az, az egyén jogán alapul. Nincs kötelező oltás, van viszont egyéni belátás, egyéni felelősség és közösségi érdek. Ez is a demokrácia része. El kell azonban fogadnunk azt is, ha az egyén a saját érdekét és jogát fontosabbnak tartja a közösség érdekénél. Tartsuk tiszteletben! Megteheti, ha helyesnek érzi, de ne csodálkozzon azon, ha a közösség viszont korlátozza őt és az ő lehetőségeit. Ha ugyanis az egyén nem vesz részt a közös veszély elhárításában, akkor ne ragaszkodjon annak közös előnyeihez sem"

– olvashatjuk Laci bejegyzése végén.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!