Kedvenc játékunk az Activity visszatér Ábel Anitával - ifaktor
Extrém Activityben Pápai Joci, Majka és Curtis 2016-ban
Sokunk kedvenc társasjátékából, az Activity-ből már láthattunk korábban televíziós műsort, amelyet először Szulák Andrea, majd Csiszár Jenő vezetett a TV2-ön. Ezúttal a LifeTV-n újul meg a formátum, amelynek műsorvezetője Ábel Anita lesz.


Minderről Hajdú Péter beszélt az Origo hírportálnak adott interjújában, ahol arról is lerántotta a leplet, hogy saját formátuma, az Frizbi is visszatér.

„Látjuk, hogy a heti saját gyártású műsorok sikeresek, az Összezárva nagyon szépen hoz. Úgyhogy visszajön a Frizbi Hajdú Péterrel, továbbá érkezik az Activity Ábel Anitával. Arról, hogy én kellek-e kétszer egy héten a képernyőre, egyezettem a menedzsmenten belül. Nem akartam feltétlenül újabb műsort magamnak, de látva az Összezárva számait, úgy éreztük, nem szabad kihagyni ilyen ziccert. Visszamenőleg megnéztük a Frizbi számait, és arra jutottunk, vissza kell hoznunk a beszélgetős műsort"

– mondta a LifeTV vezérigazgatója.

Ábel Anita műsoráról egyébként egyebet nem tudtunk meg, de bizonyára követi a megszokott menetet, azaz a játékosoknak rajzolni, elbeszélni és elmutogatni kell a különböző feladványokat. Ettől függetlenül különböző csavarok lehetnek a műsorban.

Annak idején mellesleg pont Ábel Anita vezette a TV2-ön futó Extrém Activity-t, amelyben a játékosoknak mindenféle extrém helyzetben kellett megoldaniuk az előzőekben leírt feladatokat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!