Ábel Anita védelmébe vette Csobot Adélt - ifaktor
Csobot Adél az X-Faktorban.
Csobot Adéllal kapcsolatban nemrég derült ki, hogy az X-Faktor következő évadában már nem ő, hanem Herceg Erika lesz a tehetségkutató női mentora. Ábel Anita is üzent ezzel kapcsolatban az énekesnőnek.


Ábel Anitát már ismerjük annyira, hogy tudjuk róla: nem fogja vissza magát, ha véleményt kell formálni. Adél érzelmes, búcsúüzenetnek is beillő bejegyzéséhez szokásos módon érkeztek negatív kommentek is.

Az RTL-el régóta dolgozom együtt és a csatorna számos műsorában vehettem már részt. Az X-Faktor egy szép állomás volt a karrieremben, de most új utakat, lehetőségeket keresek, ezért közösen hoztuk meg azt X-Faktor stábjával azt a döntést, hogy idén már nem ülök a mentorpultban. Bár egy klassz időszak lezárult az életemben, nagyon hálás vagyok, hiszen az X-Faktor egy életre szóló élmény számomra - egykori versenyzőként és mentorként is. További sok sikert kívánok minden készítőnek és szereplőnek! Csók!”

– írta Csobot Adél.

Talán éppen ezért érezte úgy Anita, hogy megosztja saját véleményét is Adél távozásáról a zsűripultból.

Én személy szerint sajnálom, nagyon szerettelek benne”

– árulta el érzelmeit a műsorvezetőnő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!