Ábel Anita és Csonka András is a LifeTV műsorvezetője lesz - ifaktor
Ábel Anita és Csonka András is a LifeTV műsorvezetője lesz
Instagramon számolt be róla a LifeTV, hogy február 1-től vadonatúj reggeli műsort indítanak Ébredj velünk! címmel, aminek Ábel Anita, Holdampf Linda, Csonka András és Hajdu Steve lesznek a műsorvezetői.


Holdampf Linda és Hajdu Steve, eddig is a csatornánál dolgozott, a Bréking című műsorban, hozzájuk érkezik új arcként, a jelenleg a TV2 Nicsak, ki vagyok? című műsorában csapattársként szereplő Ábel Anita, és Csonka András. Utóbbi így számol be erről közösségi oldalán:

„10 évvel ezelőtt, amikor 11 év után végetért a Reggeli, azt mondtam, hogy a hajnali pofámat azután csak legfeljebb a kispárnám láthatja. Na és most tessék, Benneteket is arra kárhoztatlak, hogy február 1-től nézhetitek, ahogy reggel 7-től úgy viselkedem, mintha normális dolog lenne egy kamerába bámulva beszélni.😂 Belelépek újra ugyanabba a folyóba, a Life tv kedves invitálását elfogadva, régi-új játszótársakkal együtt belevágunk ebbe a kalandba. Indul az "Ébredj velünk". Hála az égnek, politikáról szó sem lesz, a többi majd kiderül. Remélem, az esti színházas, vagy egyéb médiás randijaink mellett reggel sem rúgtok ki a lakásotokból!😂"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!