Ábel Anita ismét terhes? - ifaktor
Frabato vendégeskedett a LifeTV Reggeli műsorában, az Ébredj velünkben, ahol Ábel Anitának műsorvezető-társa, Csonka András is jósolt egyet, amely során érdekes dolgok derültek ki.


Frabatoról nem mondható el, hogy örömmel nézte végig a műsorvezetők bohóckodását, amely során kiderült egy-két dolog.

Csonka felolvasásából kiderült, hogy Anita még aznap nagy útra indulhat, amely során nagy szerencsének nézhet elébe. Fény derült rá, hogy valami nagy dolog van készülőben, lehet, hogy gyermeket vár a műsorvezető.

Frabato ezekben a pillanatokban nem nevetett együtt a házigazdákkal, hiszen ő ezt az egészet természetesen abszolúte komolyan veszi.

Honlapján például, így hirdeti magát:

„Már gyermekként ráébredtem, hogy rendelkezem olyan képességgel, amivel mások nem. Megérzek, látok dolgokat más emberekkel kapcsolatban a jövőjükről és a múltjukról egyaránt."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Polgár Kriszta elárulta születendő gyermekének a nemét

Az egykori szépségkirálynő napokkal ezelőtt közzétett egy posztot Instagram-oldalán, melyben elárulta, hogy már tudja, hogy milyen nemű lesz a harmadik gyermeke, de még nem árulja el követőinek. Most azonban lehullott a lepel a titokról.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!