Abortusz műtétre regisztráltak Pápai Jociék - ifaktor
Joci és felesége nagyon fiatalon, a 20-as éveik elején már együtt voltak, sőt felesége, Anita addigra már gyermeket várt. Joci most az Ébredj velünk extrában volt Joshi Bharat vendége, ahol mesélt a múltról.


A párnak akkoriban nem volt csak egy egyszobás kis lakása, ahol alig-alig fértek el ketten is. Szerény körülmények között éltek, s úgy érezték nem tudnak megfelelő, biztonságos otthont nyújtani a kicsinek, így az utolsó pénzüket egy abortusz műtétre fordították.

Azonban, amikor elérkezett a műtét napja egy hang megszólalt mindkettejük fejében.

„Hajnalban felkeltünk aznap és nem tudtuk megtenni. Azt mondtuk, hogy ezt nem tehetjük meg. Így 20 év távlatából a legjobb döntést hoztuk. Azóta is nagyon sokat imádkozom az életemben, azt érzem, hogy fogja a vállam és vigyáz rám. A nagy döntéseknél hagyatkozom is rá"

– mondta a mélyen vallásos Joci.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!